У Білій Церкві ЖЕК роками не може відремонтувати протікаючий дах у будинку

  • У Білій Церкві ЖЕК роками не може відремонтувати протікаючий дах у будинку
Непорозуміння між ЖЕКами та мешканцями будинків - давня історія не лише в Білій Церкві, а й по всій Україні. Однак нещодавно місцеві бюджети зросли і грамотні управлінці взялися за ремонт житлового фонду. Але, це не стосується будинку по вулиці Тімірязєва у Білій Церкві, де з кожним великим дощем на мешканців чекає сюрприз. 

За словами жителів верхніх поверхів будинку, після дощу у них мокріє стеля і псується ремонт. 

"Дах тече, вода тече на щиток, тече в квартирах на 10-му поверсі. ЖЕК на всі заяви відписується, що все буде зроблено. Конкретно мені була надана відповідь 5 років тому, що дах буде зроблено в листопаді місяці. Але, так він досі і не зроблений" - розповідає мешканка будинку №10 по вул. Тімірязєва Ірина Демченко. 

Всі ці роки мешканці будинку справно платять за комунальні послуги ЖЕКу, однак протягом п'ятьох років ніхто з комунальників не спромігся відремонтувати дах. 

Начальник ЖЕКу №6 Юрій Кошляк на питання журналістів стосовно ремонту даху заявив, що мешканці будинку №10 нібито ще не визначилися створюватимуть ОСББ, чи довірять управління будинком комунальникам. 

Деталі у нашому сюжеті:


Читайте також: Сім’я з Білоцерківщини потребує допомоги: потрібні кошти на лікування маленького синочка.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе