З Білоцерківщини на строкову службу відправили 31 призовника

У Білій Церкві 5 жовтня з районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відправили на строкову службу 31 призовника, повідомляє Білоцерківська РДА. 

Під час урочистостей, начальник Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Ігор Богданевич наголосив, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією. Майбутнім воїнам побажали з гідністю виконати свій обов’язок.

Зазначимо, що осіння призовна кампанія триватиме до 30 грудня. У зоні проведення Операції об’єднаних сил призовники не служитимуть.

Благословив майбутніх воїнів на успішну службу настоятель ПЦУ Покрови Божої Матері Микола Гопайнич.

Ухилення від проходження служби в армії регулюється Законами України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" та "Про військовий обов’язок і військову службу". За це можна понести, як адміністративну, так і кримінальну відповідальність:

  • Відповідно до статті 335 Кримінального кодексу України, ухилення від призову на строкову службу, можна отримати покарання у вигляді обмеження волі до трьох років.
  • Статтею 210 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення, якщо призовники порушують правила військового обліку, наприклад, не приходять на виклик до військкомату без поважних причин, отримають штраф 85-119 грн. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе