Півсотні українців, евакуйованих із Китаю, триматимуть 2 тижні у санаторіях на Київщині

51 українець погодився на евакуацію з китайської провінції Хубей, епіцентру розповсюдження коронавірусу. Після повернення в Україну їх на 14 днів скерують на карантин до санаторіїв на Київщини, повідомив в.о. керівника Центру громадського здоров’я МОЗ України Ігор Кузін.
За його словами, МОЗ визначило два санаторії на Київщині, у яких планують розмістити евакуйованих. Також є пропозиція третьої локації від Міноборони, але її поки розглядають.
Кузін уточнив, евакуйовані українці будуть у масках, а члени екіпажу (16 людей) - у костюмах біологічного захисту. Також рейс супроводжуватимуть 3 медиків - два лікарі та медсестра.
Після евакуації у літаку за рекомендацією виробника замінять повітряні фільтри. Попередньо українців евакуює перевізник SkyUp.
За останніми даними, унаслідок зараження китайським коронавірусом у всьому світі померли більше тисячі пацієнтів, проте 3352 людини видужали. Кількість інфікованих зросла до понад 40 тисяч.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе