Містечко для переселенців з Криму збудують на Херсонщині

Президент України Володимир Зеленський домовився з Президентом Туреччини Реджеп Тайїп Ердоганом про будівництво в Херсонській області містечка для переселенців з окупованого Криму.
«У Херсонській області планується побудувати містечко для переселенців з Криму, серед яких – понад 500 сімей кримських татар», - зазначив Зеленький.
Крім того, за його словами, на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримом планується створити спеціальний хаб із розвиненою інфраструктурою для комфортного перетину українцями КПВВ, побудувати якісні дороги та забезпечити транспортне сполучення.
«Моя ідея в тому, щоб вони побачили, як ми ставимося до людей, до кримчан. Ти приїздиш, а тут – «місто-сад». Відчуваєш різницю, адже тут все на вищому рівні: заправка, школа, дитсадок, будинки», – зазначив Зеленський
Рушієм проекту закликав стати постійного представника Президента України в Автономній Республіці Крим Антона Кориневича.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе