На Київщині з підозрою на коронавірус COVID-19 перевіряють одну людину

Станом на сьогодні, 16 березня, на Київщині перевіряють одного пацієнта на коронавірус COVID-19. 

За інформацією МОЗ, в Україні станом на 16 березня зафіксовано два нових випадки інфікування коронавірусом COVID-19. В Чернівецькій області у двох жінок було лабораторно підтверджено COVID-19. Пацієнтки ізольовані, їхній стан стабільний. Проводиться робота із контактними особами.

На сьогодні за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру отримано 5 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (4) та Житомирська (1, летальний випадок) області.

Підозри на коронавірус перевіряють у Київській, Львівській, Вінницькій, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Полтавській та Сумській областях. Зокрема, у місті Київ в Олександрівській клінічній лікарні перевіряють одного пацієнта на коронавірус COVID-19. 


У Білій Церкві станом на 16 березня жодного підтвердженого лабораторно випадку захворювання на COVID-19 не зареєстровано.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube     

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе