На Білоцерківщині в селі Озерна відкрили нову сучасну амбулаторію сімейної медицини

На Білоцерківщині в селі Озерна відкрили нову Амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської райдержадміністрації, будівництво амбулаторії здійснювалося в рамках реалізації державної програми «Доступна медицина». Її зведення відбувалося за рахунок субвенції з Державного бюджету та на умовах співфінансування з місцевими бюджетами. Так, в 2018 році на будівництво закладу з державного бюджету було спрямовано 4,1 млн. грн., а з районного бюджету - 2 мільйони гривень. 

Як зазначив в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, суворі реалії сьогодення внесли певні корективи - відкриття амбулаторії відбулося без проведення урочистих заходів у зв'язку з надзвичайною ситуацією щодо запобігання поширення COVID 2019.

Заклад запрацював відразу ж після того, як були отримані відповідні дозволи.

"Віднині жителі одного з найбільших населених пунктів району зможуть отримувати своєчасну і якісну медичну допомогу, що особливо актуально за нинішньої ситуації, коли увага нашого суспільства націлена на боротьбу з однією з найпідступніших хвороб, що загрожує людству." - зазначив Юрій Савчук.

В амбулаторії працює 10 працівників: завідувач - Микола Володимирович Мельник, 6 медичних сестер, один медичний реєстратор та дві молодші медичні сестри.

Амбулаторія облаштована сучасним медичним обладнанням та меблями для надання якісної медичної допомоги жителям сільської місцевості.

Читайте також: ​Уряд продовжив карантин до 24 квітня​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube    
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе