У Білій Церкві до 8 років ув'язнення засудили поліцейського, який вчинив смертельну ДТП

Завершився судовий розгляд кримінального провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб та тілесні ушкодження потерпілим).

Як повідомляє, прес-служба прокуратури Київщини, ДТП сталася на автодорозі, поблизу Білої Церкви. 

"Старший інспектор відділу інспекції з особового складу Управління кадрового забезпечення ГУМВС України в Київській області рухаючись на автомобілі «Renault Kangoo» на автодорозі, поблизу Білої Церкви, грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху та допустив зіткнення із автомобілем «МercedesBenz Sprinter 313 CDI». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, загинуло двоє пасажирів, ще троє отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості." - йдеться у повідомленні. 

Згідно із вироком Білоцерківського міськрайонного суду, правоохоронця визнано винним та засуджено до покарання у виді 8 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Читайте також: ​У Білій Церкві затримали зловмисника, причетного до дев'яти крадіжок з автомобілів​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе