У Білій Церкві засудили трьох осіб за напад на адвоката

У Білій Церкві три молодика, які напали і побили адвоката, не потрапили за ґрати, відбувшись умовним покаранням.  

Білоцерківський міськрайонний суд виніс вирок трьом обвинувачуваним, які 20 травня 2019 року напали та побили адвоката Несвітайла Олексія при виконанні своїх професійних обов’язків. Адвокату було завдано чисельних тілесних ушкоджень, зламано щелепу, вибито зуби, знищено особисте майно.

Нагадаємо, що 20 травня 2019 року три нападника з іншими невстановленими слідством особами, перебуваючи на вул. Леся Курбаса, 7-А, побили адвоката Олексія Несвітайла.

Судом встановлено, що 20.05.2019 року приблизно о 13:00 зловмисники, перебуваючи на вул. Леся Курбаса, 7-А, були залучені до забезпечення охорони під час демонтажу частини зруйнованого нежитлового приміщення, площею 28 кв. м, яке на підставі договору купівлі-продажу від 29 грудня 2009 року належить ТОВ «Білоцерківський парк культури та відпочинку», на яке рішенням слідчого судді Білоцерківського міськрайонного суду накладено арешт, та яке за рішенням старшого слідчого Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області, було визнано речовим доказом та передано на відповідальне зберігання представнику ТОВ «Білоцерківський парк культури та відпочинку» - адвокату Олексію Несвітайлу. 


Олексій Несвітайло, діючи на підставі свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю, будучи представником ТОВ «Білоцерківський парк культури та відпочинку», намагався зафіксувати на свій мобільний телефон демонтаж частини зруйнованого нежитлового приміщення.

Нападники, висловлюючи своє невдоволення щодо поведінки та дій адвоката з приводу його адвокатської діяльності, пов`язаної з фіксуванням та припиненням протиправних дій трьох зловмисників, вступили в конфлікт з адвокатом під час якого, побили Олексія Несвітайла.


Вироком Білоцерківського міськрайонного суду від 25 березня 2020 року трьом нападникам призначили покарання у виді п’яти років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на три роки. 


Читайте також: Білоцерківські поліцейські по гарячих слідах піймали двох квартирних злодіїв.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе