У Білій Церкві затримали зловмисника, причетного до дев'яти крадіжок з автомобілів

У Білій Церкві на масиві Леваневського в ніч на 22 березня було скоєно дві крадіжки з автомобілів, власники яких звернулись до поліції.

Як повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви, з одного автомобіля зловмисник викрав акумуляторну батарею, з іншого гроші та мобільний телефон.

Згодом поліцейські встановили крадія. Зловмисником виявився 23-річний білоцерківець, який в минулому вже мав проблеми з законом за крадіжки. Під час слідства правоохоронці довели ще сім аналогічних крадіжок, які молодик скоїв у Білій Церкві.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінальньного кодексу України та повідомили про підозру крадію по дев'яти фактам скоєних ним крадіжок з автомобілів.

Читайте також: П'яний і без документів: на Білоцерківщині горе-водій їхав по зустрічній смузі.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе