П'яний і без документів: на Білоцерківщині горе-водій їхав по зустрічній смузі

До поліції зателефонували небайдужі та повідомили, що на Білоцерківщині в селі Чупира, водій автомобіля Тойота, знаходячись за кермом в стані алкогольного сп'яніння, поїхав в бік Києва.

Як повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви, патрульні виявили вказаний автомобіль на зустрічній смузі руху. Під час спілкування з водієм поліцейські пересвідчились, що той знаходиться напідпитку, після чого йому запропонували пройти медичне обстеження. 

Чоловік зізнався, що вживав алкоголь та відмовився від освідування. Поліцейські склали на порушника адміністративний протокол за ст.130 КУпАП, а також за ст.126 КУпАП за відсутність посвідчення водія.

Порушнику загрожує штраф у розмірі 10200 грн. Крім цього, якщо чоловіка визнають винним, то крім штрафу йому доведеться розпрощатися з водійськими правами на один рік.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе