На Білоцерківщині склали протокол на будівельно-торговий центр за порушення карантину

Поліція притягнула до адміністративної відповідальності керівників будівельно-торгового центру на Білоцерківщині за порушення карантину.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області. 

"У той складний час, коли свою діяльність припиняють підприємці різного рівня, дотримуючись вимог карантинних заходів, деякі з них порушують закон і намагаються на цьому заробити більші статки." - зазначили у поліції. 

Так, на Білоцерківщині керівництво великого торгівельного центру продовжило свою діяльність в частині торгівлі забороненими товарами. 

Правоохоронці зібрали достатньо доказів продажу будівельних матеріалів громадянам, опитали свідків і склали на власника торговельного центру адміністративний протокол за порушення вимоги Постанови Уряду країни щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 - ст. 44-3 КУпАП. 

Адмінматеріали будуть направлені до суду для прийняття рішення. Посадовцям загрожує сплата штрафу у розмірі від 2 до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це становить від 34 тисячі до 170 тисяч гривень.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе