У Білій Церкві п'яний чоловік з автомобіля стріляв по перехожих

Вчора, 18 лютого, близько 23:00 в Білій Церкві на вулиці Митрофанова чоловік з салону автомобіля стріляв по перехожих. Про випадок у поліцію повідомили свідки події. 

Під час розшуку білоцерківські патрульна виявили автомобіль Mercedes Benz, що підпадав під орієнтування. За кермом знаходився 35-річний водій.

Під час спілкування виявилося, що чоловік підвозив пасажира, який поводив себе неадекватно та був у стані алкогольного сп‘яніння. Несподівано пасажир дістав предмет, схожий на зброю, та здійснив декілька пострілів. Після чого чоловік вийшов з авто та пішов до будинку. Водій поїхав далі.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Київщини, згодом зловмисника затримали. Свідки впізнали чоловіка, який робив постріли з предмета, схожого на зброю. Під час перевірки у 36-річного громадянина виявили пістолет та гільзи. Їх направили на експертизу.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує ув'язнення строком від 3 до 7 років. Розпочато досудове розслідування.
 
Нагадаємо, що вчора, 18 лютого на вулиці Турчанінова інший п'яний чоловік стріляв по перехожих і поводив неадекватно себе поводив. 

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе