Штовхнув на асфальт і вдарив по голові: У Білій Церкві чоловік викрав телефон у дитини

Вчора, близько 13:00 в одному з кафе Білої Церкви 28-річний чоловік побачив мобільний телефон у 10-річного хлопця і вирішив його викрасти. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, зловмисник переслідував дитину до під’їзду і разом із ним зайшов у ліфт. Далі чоловік вихватив з кишені хлопця телефон, а потім виштовхнув хлопця та швидко пішов геть.

10-річний хлочик намагався наздогнати кривдника і вимагав повернути гаджет, однак той, схопивши дитину за капюшон, штовхнув на асфальт і вдарив по голові, а потім зник у невідомому напрямку.

Поліцейські Білоцерківщини невдовзі затримали зловмисника, потерпілий впізнав у ньому грабіжника. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Правоохоронці оголосили злодію підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального кодексу України. Йому загрожує ув'язнення на срок від 4 до 6 років. Розпочато досудове розслідування.


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе