Смертність від коронавірусу в США б'є світові "рекорди": влада розміщує хворих на кораблях ВМС


За минулу добу в США померли 1049 осіб - це абсолютний "рекорд" по кількості жертв в одній країні за добу від початку пандемії. Загалом в країні зареєстрували вже 215 003 зараження і 5102 летальних випадків. Випадки зараження зафіксовано у всіх 50 американських штатах. В епіцентрі - Нью Йорк, там смертність від коронавірусу подвоїлася за 72 години. 

Щоб зменшити стрімке збільшення навантаження на медичні установи, влада залучила кораблі-госпіталі ВМС США, що пришвартувалися в портах Лос-Анджелеса і Нью-Йорка. На кожному з кораблів встановлено по тисячі госпітальних ліжок, штат укомплектований фахівцями різного профілю, операційні оснащені сучасним обладнанням та медичними матеріалами. Надавати допомогу своїм співгромадянам добровільно зголосилися понад 180 медпрацівників із запасу Військово-Морських сил США.


Але це тільки початок. Робоча група Білого дому вважає, що США мають бути готовими до того, що кількість летальних випадків від коронавірусу COVID-19 у найближчі два місяці становитиме 100-240 тисяч, навіть якщо американці і далі зберігатимуть відстань один від одного.

Трамп закликає дотримуватись карантину - "для американського народу абсолютно важливо слідувати вказівкам протягом наступних 30 днів. Це питання життя і смерті".

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе