Через карантин театр ім. П. К. Саксаганського безкоштовно покаже спектаклі онлайн: що можна подивитися

Київський академічний обласний музично-драматичний театр імені П. К. Саксаганського подбав про своїх глядачів, які змушені сидіти вдома через карантин, і анонсував безкоштовні онлайн-трансляції спектаклій в Youtube. Початок показів, як це заведено в театрі, - о 18-й годині. 

Про це редакції телеканалу Крокус стало відомо з повідомлення прес-служби театру ім. П. К. Саксаганського у facebook

"Дорогі глядачі! Ми дуже сумуємо за вами під час карантину! І нарешті знайшли спосіб тримати з вами зв‘язок та показувати нашу творчість на безпечній відстані! З понеділка ми відкриваємо онлайн театр! На вас чекають улюблені вистави як для дорослих, так і для дітей! З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами у нашому віртуальному театрі!" - йдеться в повідомленні. 

Сьогодні, 6 квітня, саксаганці покажуть шедевр світової драматургії, трагикомедію «Месьє Амількар. Рахунок за почуття» за п’єсою французького драматурга Іва Жаміака в постановці В’ячеслава Стасенка. Наступна трансляція запланована на 7 квітня - вистава поставлена молодим режисером Анатолієм Зеленчуком за пьєсою Н. Птушкиної - "Ненормальна". 

Посилання на Youtube-канал у театрі анонсують найближчим часом. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Як сьогодні не шукала посиланняу, де можна подивитись виставу, так і не знайшла, нажаль....
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе