«Приборкання норовливої»: Театр ім. Саксаганського покаже нову виставу у січні

Артисти театру ім. П. К. Саксаганського готують нову постановку «Приборкання норовливої» всесвітньо відомого класика-драматурга Вільяма Шекспіра.

У театрі впевнені, що ультрасучасні ноти у трактуванні відомої усім п’єси не тільки не втрачають актуальності вічної теми кохання, а й набувають нового змісту!

Глядачі перенесуться в карнавальну стихію комедії кохання, веселих витівок закоханих, хитромудрих інтриг, вир дотепностей та парадоксів. Цю виставу називають «грою італійських масок комедії дель арте», «бенкетом акторської розкутості та шарму». Тут, що не роль – то бенефіс.

В ролі Петруччо – славнозвісного приборкувача жіночої статі – Владислав Красіков, Катаріна – Маргарита Овчарова, Альона Фридинська. Не менш азартна та відчайдушна інша пара закоханих – карколомний у винахідливості, непередбачений, ніжний коханець Люченцьйо – Руслан Таран та капризна скромниця Б'янка – Світлана Будка,  Дарія Замараєва. В ролі Баптіста – Заслужений артист України Віктор Надем’янов.

Прем’єра відбудеться 25, 26 та 29 січня.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе