У Білій Церкві начальник державної виконавчої служби намагався незаконно продати арештовану квартиру

Прокуратура повідомила про підозру начальнику Білоцерківського відділу державної виконавчої служби за незаконний продаж квартири. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київщини, підозрюваний, без дозволу органу опіки та піклування або відповідного рішення суду, подав до державного підприємства заяву на продаж арештованої квартири, в якій проживають та зареєстровані неповнолітні діти.

У подальшому, квартиру вартістю понад 250 тис грн, було продано через систему електронних торгів, чим заподіяно тяжкі наслідки охоронюваним законом правам, свободам та інтересам неповнолітнім. 

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе