Дендропарк Олександрія претендує на туристичний "Оскар"

Дендрологічний парк "Олександрія", який знаходиться на околиці Білої Церкви, вперше увійшов в шорт-лист престижного міжнародного конкурсу International Travel & Tourism Awards. 

Парк змагається в спеціальній номінації "Краща туристична локація Київського регіону". Проголосувати за дендропарк "Олександрія" можна за посиланням (голосування триває до 23 грудня включно). Конкурують з парком Олександрія ще 2 номінанти - Київський мотузковий парк пригод "Seiklar" та Етнографічний комплекс "Українське село".

Премію International Travel & Tourism Awards називають "Оскаром" в галузі туризму: щорічно її вручають на урочистій церемонії кращим представникам свого сегмента. Міжнародна нагорода Travel & Tourism Awards заснована WTM London. 
 
Дендрологічний парк "Олександрія" належить до числа найбільших парків в Україні і має територію 400 га. Парк було створено понад 200 років тому родиною великого землевласника, графа Франциска Ксаверія Браницького, як предмет родинної гордості та магнатської величі. 

 
Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе