Воювали на Донбасі: стало відомо про загибель двох військовослужбовців 72-ї ОМБр

У четвер, 26 грудня, на Донбасі вбили українського військового Сергія Пугача з Білої Церкви. Ще один ветеран 72-ї ОМБр ім. Чорних запорожців Віталій Швець загинув у ДТП.

Про загибель першого воїна повідомив у Facebook його знайомий Ярослав Гончаренко.

"Сьогодні мені прийшла страшна звістка. Російські найманці на Донбасі вбили мого друга Сергія. З усіх, кого я знав, він був безперечно найдобрішою і найчеснішою людиною. Він завжди мене розумів і підтримував у важкі часи. Він дуже любив цю країну і її людей. Завжди ділився зі мною останнім, що мав. Він у будь-яку хвилину був готовий прийти мені на допомогу. Але я тепер уже нічим не можу йому допомогти", – написав чоловік.


Прощання з воїном відбудеться сьогодні, 27 грудня за адресою вул Чапаєва, 217 (нова Степана Бандери) о 14:00.

Також, вчора, 26 грудня білоцерківець Володимир Михальов повідомив, що в дорожньо-транспортній пригоді загинув ветеран АТО з 72-ої ОМБр ім. Чорних Запорожців танкіст Віталій Швець (позивний "Шуба"). Похорони відбудуться завтра в селі Ягубець Христинівського району Черкаської області.



Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві затримали кримінального авторитета, якого рошукували два роки за вбивство учасника АТО.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе