На Білоцерківщині двоє чоловіків отруїлися сурогатом алкоголю: один з них помер

Чоловіки купили сурогат у 71-річної пенсіонерки  

На Білоцерківщині у селі Поправака двоє чоловіків отруїлися сурогатним алкоголем, який купили у пенсіонерки-шинкарки. Один з чоловіків помер. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Київщини.

"До поліції повідомлення надійшло від лікаря про те, що в кареті швидкої допомоги були проведені реанімаційні заходи 45-річному чоловіку, однак медикам не вдалося врятувати йому життя. Поліцейські встановили, що напередодні ввечері за роботу з найманими працівниками господар розплатився грошима. Після чого один з них придбав алкоголь у шинкарки, яка проживає у селі Поправка", – йдеться у повідомленні.

Вранці власник новобудови знайшов двох чоловіків з ознаками отруєння і викликав швидку допомогу. На жаль, одному з них медикам не вдалося врятувати життя. Іншого робочого, 58-річного чоловіка у тяжкому стані доправлено до реанімаційного відділення. За місцем проживання 71-річної пенсіонерки провели обшуки і знайшли скляні та пластикові пляшки з сурогатом. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 
 Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе