У Білій Церкві вночі горів готель «Рось»: 39 людей евакуйовано, 5 врятовано

В ніч з 28 на 29 грудня в готелі «Рось» у Білій Церкві спалахнула пожежа, мешканців евакуювали.

Повідомлення про пожежу надійшло до ПЗЧ 3-ДПРЧ м. Біла Церква о 23:30. Прибувши на місце події рятувальники встановили, що загорання сталося на 6-му поверсі, на площі 20 м2, в номері в якому ніхто не проживав. 

39 людей, які проживали в готелі були евакуйовані, 5 з них врятували надзвичайники. 

Повністю ліквідувати пожежу вдалося о 00:12. До гасіння вогню було залучено 24 рятувальника та 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Наразі встановлюються причини загорання. 

Раніше повідомлялося, що комунальні підприємства Білої Церкви отримають безповоротну фінансову допомогу. За словами заступниці міського голови Інни Новогребельської, в залежності від того, які функції вони виконують, комунальні підприємства не можуть бути прибутковими, але можуть бути самодостатніми. Втім, стає очевидним, що директори цих підприємств не зацікавлені у прибутковості організацій і навіть не мають власних планів  їх розвитку. А безповоротна фінансова підтримка комунальних підприємств ніяк не стимулює їх керівництво працювати, а навпаки, дає привід просто сидіти "склавши руки" і чекати коли дадуть чергове фінансування з міського бюджету. Готель "Рось"також є комунальним велетнем, якому відверто не вистачає "хазяйської руки". 

У жовтні міська рада подавала пропозиції до приватизації готеля "Рось" шляхом продажу на аукціоні. Однак під час 75-ї сесії депутати заборонили продавати цей об’єкт. Таким чином, міська влада не лише не вкладає кошти у комунальне підприємство, а й не зацікавлена у його продажі. Чіткого плану виведення готелю "Рось" із кризи та його подальшого розвитку й досі немає. 

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 






Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе