Пролізти у драбину: Білоцерківські рятувальники долучились до всеукраїнського флешмобу

Отвір досить маленький, тому пролізти в нього в оснащенні рятувальника складно

Білоцерківські рятувальники долучилися до всеукраїнського флешмобу та зняли відео, де пожежні у спорядженні з кисневим балоном пролазять між щаблями пожежної драбини. Рятувальники 3-ДПРЧ Біла Церква Дмитро Гордієнко та 1-ДПРЧ Олександр Бровко довели, що це можливо.

На відео Дмитро Срегійович та Олександр Володимирович вправно пролазять крізь щаблі драбини 26х31 см, а потім накидають на себе апарат захисту органів дихання та одягають рятувальний шолом.




Даний флешмоб започаткували кілька років тому американські рятувальники. Челендж передбачає різні вправи з так званою штурмовою драбиною. Одне з найскладніших завдань - пролізти крізь її вузьке віконце. В Україні торік у жовтні вперше його виконали харківські рятувальники, які передали естафету іншим обласним управлінням. Білоцерківські рятувальники отримали естафету від своїх колег з м. Вишневе, передавши далі.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе