На Київщині власник міні-зоопарку замордував тварин голодом

На Київщині в селі Красне власник приватного міні-зоопарку залишив 40 тварин без їжі, один кінь помер

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Київщини, 20 овець, 14 корів, 5 коней, 2 поні, а також кінь, теля та коза залишилися без належного догляду, поки волонтери й небайдужі громадяни принесли у фермерське господарство для худоби сіно, зерно та корми.

"Приватний міні-зоопарк на Обухівщині потрібен був його власнику, коли в теплу пору року приносив кошти. А взимку, коли тварин треба годувати й піклуватися про них більш дбайливо горе-підприємець, щоб не сказати гірше, кинув тварин на голодну смерть", - зазначають у поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Власнику міні-зоопарку загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. Розпочато досудове розслідування.

За інформацією Радіо Свобода, мова йде про комплекс відпочинку «Дім природи «Натураліст». Він об’єднував готель, кафе, басейн із спа-зоною, а також мінізоопарк, однак після закриття комплексу власник покинув тварин без їжі та води.

Місцеве видання Хроніки Обухова повідомляє, що власником комплексу є скандальний забудовник Анатолій Войцеховський.


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе