У Білу Церкву завітав всесвітньо відомий майстер айкідо

Минулими вихідними до Білої Церкви завітав технічний директор міжнародної організації Євразія-Айкідо Небі Вурал.  

Небі Вурал є визнаним фахівцем світового рівня давнього бойового мистецтва - айкідо. До Білої Церкви сенсея запросив директор Школи воїнських мистецтв Віктор Краєвський.
 
Небі Вурал сенсей народився у Туреччині. З 15 років вивчає боєві єдиноборства. Він займався Карате "Шотокан" 7 років. Почав практику Айкідо з 1973 року.

Кілька разів Небі Вурал їздив до Японії, щоб вчитися в різних школах, у різних майстрів Айкідо. Він особисто знайомий і тренувався з легендарними японськими майстрами: Кіссемару Уєсиба, чинним дошу Морітеру Уєсиба, Кісабуро Осава та ін. У Небі сенсея більше 2000 учнів, з 6 кю до 6 дана.

Зараз Небі Вурал працює технічним консультантом Французької Федерації Айкідо і Будо (FFAB), створив свою власну міжнародну організацію, що налічує понад 10000 прихильників - Євразія Айкідо. Є технічним директором в більш ніж 12 країнах Азії, Африки і Європи. Інструктує співробітників поліції і Спеціальних сил Туреччини.

В рамках візиту у Білу Церкву, Сенсей Небі Вурал провів загальне тренування для місцевих майстрів, та гостей із різних міст України: 


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube. 




 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе