На телеканалі "Крокус" запустили перше в Україні бізнес-реаліті-шоу

На телеканалі "Крокус" запустили перше в Україні бізнес реаліті-шоу - "WIN WIN Show". У ньому молоді підприємці бороться за інвестиції від засновника UFuture Василя Хмельницького. Співведучий і суддя шоу Влад Ноздрачев, розповів в чому суть проекту, як відбирали учасників і що отримають переможці.

Автором проекту став підприємець та засновник "UFuture" Василь Хмельницький.

Суть проекту в тому, що 10 учасників борються за місце в трійці переможців, які отримають інвестиції на розвиток свого бізнесу. Крім грошей, вони також отримають менторство, експертизу і інфраструктуру UNIT.Сity, індустріального парку «Біла Церква» та інших проектів підприємця.

Учасники проходили кастинг - заявки подало більше 100 чоловік. На шоу вони виконуватимуть завдання, після кожного вилітає один учасник.

Хмельницький буде ставити завдання, ділитися досвідом і розбирати помилки учасників. Разом з ним співведучими стали CEO Unit.Holdings Костянтин Євтушенко і засновник «Суперлюди» Влад Ноздрачев. Євтушенко буде розбирати кейси з управління, а Ноздрачев - по маркетингу. Остаточне рішення щодо того, хто залишається або вилітає, приймає Василь Хмельницький.

У ролі менторів виступили експерти групи компаній Хмельницького і зовнішні фахівці - від управлінців до логістів.

Перший випуск шоу називається «Як за 60 секунд отримати гроші від інвестора?». У ньому відібрали першу п'ятірку учасників. У наступних випусках глядачі дізнаються як за 24 години учасники змогли заробити якомога більше грошей на стартовий капітал в 1000 грн. Та які принципи крутої рекламної кампанії.

Не пропустіть щосуботи та щонеділі о 20:00 на телеканалі «Крокус».


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе