Адвокат звільнених із полону РФ моряків заявляє про ризики

Адвокат Микола Полозов стверджує, що справа українських моряків, захоплених російськими силовиками біля берегів Криму в листопаді 2018 року, наразі перебуває у підвішеному стані. Самі моряки, незважаючи на звільнення, досі в зоні ризику, пише UATV.
За його словами, термін попереднього слідства у цій справі продовжили до 25 січня, він закінчується наприкінці тижня.
«Ми очікуємо від слідства нову інформацію, тому що або ми маємо продовжити ознайомлення з матеріалами справи, на чому нас перервали, відновивши слідчі дії, або слідство має продовжити термін попереднього розслідування», - пояснив адвокат.
Полозов зазначив, що не бачить зараз особливого інтересу до розслідування цієї справи, адже моряків і кораблі вдалося повернути.
«Але, в будь-якому випадку, цю справу потрібно доводити до кінця. Наше завдання – домогтися припинення кримінального переслідування моряків. Наразі вони все одно перебувають у зоні ризику. Немає гарантії, що завтра російська влада не оголосить їх у розшук. Якщо моряки приїдуть у якусь країну, їх там можуть заарештувати», - додав Полозов.
Як уже повідомлялося, українські моряки повернулися з полону торік у вересні.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе