Рятувальники просять водіїв у найближчі дні не виїжджати з міст

Надзвичайники закликають водіїв у період 5-7 лютого утримаються від виїзду за межі населених пунктів без гострої необхідності.
За прогнозом УкрГідрометцентру у Кіровоградській і Дніпропетровській, на півдні Харківської, півночі Донецької та Луганської областей насипле 30-50 см снігу, на дорогах будуть снігові замети й ожеледиця.
Вночі 5 лютого очікується сильний сніг, у горах приріст снігового покриву сягне 30-50 см. Також очікуються пориви вітру 15-20 м/с (у горах 25 м/с), хуртовини, на дорогах снігові замети, ожеледиця.
5-6 лютого у центральних та східних областях значний сніг, місцями з дощем, пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах ожеледиця, сніг вкриє землю на 10-15 см.
У південних областях значний дощ із переходом у мокрий сніг, пориви вітру – 17-22 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця.
7-9 лютого опади послабляться. Температура знизиться вночі до 7-13° морозу, вдень до 1-6° морозу. У східних областях та Карпатах вночі 11-16° морозу, вдень 5-10° морозу.
На цей період рятувальники забезпечать роботу пунктів обігріву, особливо в східних областях, де очікується найбільше зниження температури. Також мають своєчасно залучати снігоприбиральну техніку.
У Києві внаслідок впливу південного циклону також зміняться погодні умови. У столиці обмежити в'їзд в місто великовагового транспорту.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе