Білоцерківський будинок органної та камерної музики святкує 30-річчя від дня заснування

Кожен, хто хоча б один раз був у Білій Церкві, запам’ятовує картину величного храму, що височіє на березі річки Рось на Замковій горі. Це - костьол Іоанна Хрестителя, у якому сьогодні розташований Будинок органної і камерної музики.

За роки свого існування Будинок органної та камерної музики став не лише центром духовності, історичною пам’яткою, а й місцем зустрічі, яке об’єднує мешканців міста. Тут регулярно проходять міські та районні заходи та концерти. Зараз Будинок органної та камерної музики має стутус одного з найкращих концертних залів України. 

Починаючи з 1974 року, протягом 14 років костьол перебував на реставрації. Після реставрації тут відкрили Будинок органної та камерної музики, а 7 березня 1990 року чехословацькою фірмою «Rieger Kloss» було встановлено орган. 

Сьогодні, у Будинку органної та камерної музики постійно діє виставка-продаж картин місцевих професійних та самодіяльних художників, проходять концерти за участі провідних солістів. 

У 2020 році Білоцерківський будинок органної та камерної музики святкує 30-річчя від дня заснування.  З цієї нагоди 4 березня о 16:00 білоцерківців та гостей міста запрошують на святковий концерт за участі солістів Національного Будинку органної та камерної музики та Національної філармонії.

Читайте нас у Facebook і приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе