У Білій Церкві під час спілкування з патрульними водій розпивав алкоголь

Вчора, 27 лютого близько 01:00 години ночі патрульні помітили як автомобіль ЗАЗ-1102 з неосвітленим номерним знаком, зупинився неподалік однієї з АЗС. Підійшовши до автомобіля, поліцейські озвучили водію причину зупинки і попросили пред'явити водійське посвідчення. На що чоловік відповів, що воно в нього відсутнє.

Як з'ясувалося пізніше, після ДТП чоловіка позбавили права керувати транспортними засобами. Під час розмови з патрульними водій відкрив пляшку пива та розпочав його пити. 

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Білої Церкви, на неодноразові вимоги поліцейських показати документ, що засвідчує особу, чоловік відмовляв. Згодом він все ж представився.
 
На чоловіка склали два адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 130 (вживання водієм алкоголю після того, як транспортний засіб зупинили поліцейські до проведення медичного огляду на стан сп’яніння) КупАП та ч. 6 ст. 121 (експлуатація транспортного засобу з неосвітленим номерним знаком) КУпАП.


Читайте нас у Facebook і приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе