Підліток влаштував різанину в сім'ї у Києві

У Києво-Святошинському районі столиці 14-річний школяр намагався вбити рідну тітку, її 4-річного сина і свою маму. Про це повідомляє Нацполіція Київської області.
Згідно з даними правоохоронців, підліток проживав разом із родичами окремо від матері оскільки відвідував приватний навчальний заклад неподалік.
Між родичами відбулася сварка, тоді хлопець узяв кухонний ніж і накинувся на тітку - завдав її удар ножем в груди.
Жінка почала оборонятися і вихопила ножа, однак племінник побіг на кухню і взяв ще одного ножа та сокиру. Потерпіла вибігла з хати і почала телефонувати сестрі, однак, школяр вибив сокирою в неї з рук телефон та знову почав наносити удари. Пізніше зловмисник переключився на 4-річного двоюрідного брата, якому також наніс чисельних ножових поранень.
Хлопець намагався вдарити ножем і рідну матір, а потім утік.
Поліція оперативно встановила місцезнаходження школяра. Його затримали, вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення підозри.
Постраждалі родичі знаходяться в реанімаційному відділенні лікарні з численними ножовими пораненнями, їхній стан стабільно тяжкий.


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе