Білоцерківські легкоатлети здобули дві нагороди на змаганнях у Туреччині

7 березня Стамбул приймав міжнародну юнацьку матчеву зустріч U18 у приміщенні.  

Випередивши на два пункти Білорусь та поступившись чотирма Туреччині, збірна України набрала 91 очко стала другою на міжнародній юнацькій матчевій зустрічі у приміщенні.

У складі збірної команди України участь у змаганнях взяли вихованці комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту». 

Владислав Бойко приніс в скарбничку збірної бронзову нагороду на дистанції 800 м, з результатом 1.59.77 с, а Стецюк Надія виборола трете місце на дистанції 400 м з новим особистим рекордом та нормативом на цьогорічний чемпіонат Європи - 56.45 с.

Участь у матчевій зустрічі взяли п’ять команд – дві з них представляли Туреччину і по одній Україну, Білорусь і Сербію. В індивідуальному заліку українські спортсмени перемогли у восьми дисциплінах. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Раніше повідомлялося, що ​Білоцерківські гімнастки здобули три нагороди на міжнародному турнірі в Польщі​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе