За два місяці у Білій Церкві 34 водія вчинили ДТП та втекли з місця пригоди

За перші два місяці 2020 року правоохоронці розшукали 27 транспортних засобів, водії яких втекли з місця скоєння дорожньо-транспортних пригод. 

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Білої Церкви, за січень-лютий 2020 року патрульні зафіксували 34 ДТП, в яких водії залишали місця автопригод.

27 транспортних засобів вдалося розшукали, а водіїв буде притягнуто до відповідальності.

Як зазначають у поліції, залишення водіями транспортних засобів, іншими учасниками дорожнього руху на порушення встановлених правил місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні, - тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

Читайте також: На трасі Київ-Одеса обмежать рух транспорту.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе