Чоловіка з Чернівецької області покарають за фейки про коронавірус

Поліція склала адміністративний протокол на мешканця Чернівецької області за поширення неправдивої інформації про кількість в Україні випадків захворювання коронавірусом і летальні наслідки.
Наголошується, що під час моніторинг соцмереж поліцейські звернули увагу на повідомлення 38-річного жителя Глибоцького району.
На своїй сторінці він поширив недостовірну інформацію про кількість в Україні випадків захворювання Covid-19, в тому числі з летальним результатом.
Такі дії могли ввести громадян в оману і викликати паніку серед населення, вважають правоохоронці.
Поліція склала відносно порушника адміністративний протокол за ознаками статті 173-1 (поширення неправдивих чуток) Кодексу про адміністративні правопорушення.
Санкція статті передбачає накладення штрафу від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 1 місяця з відрахуванням 20 відсотків заробітку.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube
   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе