В Білій Церкві ліквідували черговий підпільний гральний заклад (Відео)

Виявили та повідомили до поліції про діючий гральний заклад по бульвару Олександрійському мешканці міста.

Як повідомляє прес-служба Білоцерківського відділу поліції, вчора, виїхавши на місце виклику поліцейські вилучили дев'ять комплектів комп'ютерної техніки - системні блоки, монітори та комплектуючі, через які надавалися послуги в сфері грального бізнесу, грошові кошти та засоби зв'язку.

Наразі правоохоронці розшукують та встановлюють осіб, які поновили незаконний гральний бізнес, оскільки в минулому поліцейські вже неодноразово вилучали техніку під час обшуків в цьому закладі.

Слідчі звернулись до суду з клопотанням про арешт вилученого майна. Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

 Зловмисникам, які поновили незаконний гральний бізнез загрожує штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube    
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе