"Дівчина Бонда" Ольга Куриленко перемогла коронавірус

Українська акторка Голлівуду, зірка Бондіани Ольга Куриленко одужала від коронавірусу COVID-2019. Про це вона повідомила фанів в своїх соціальних мережах. 
Діагноз сорокарічній акторці поставили на початку березня, але тепер вона переконана, що перемогла хворобу. 

"Я думаю, я повністю одужала, - написала Ольга в Instagram. - Коротко про перебіг хвороби: в перший тиждень мені було дуже погано, я майже весь час лежала з високою температурою і багато спала. Я спала 12 годин вночі і потім ще години 3-4 днем! Піднятися було важко. Втома божевільна. Головний біль дикий. На другий тиждень температура повністю зникла і з'явився легкий кашель. Втома залишилася. Тепер практично ніяких симптомів немає. Тільки трохи кашель є вранці, але потім він повністю зникає на весь день. Тепер я насолоджуюся відпочинком і проводжу час із сином. Тримайтеся!"



Фото: @olgakurylenkoofficial в Instagram

Зірка опублікувала фото, на якому гріється біля каміну з 5-річним сином Олександром. І хоча Ольга вже відчуває себе здоровою, вдома вона все ще носить маску.
Раніше Ольга Куриленко поділилася з фанами планом лікування, який їй назначили Лондонські лікарі. 

"Сказали тільки пити парацетамол при високій температурі і болях, що я і робила. Для підтримки імунітету я п'ю наступні вітаміни: Вітамін С, Е, Д, B5, куркумін (Turmeric), цинк. Увага! Ці вітаміни не лікують коронавірус!!! Вони тільки можуть допомогти імунній системі боротися з вірусами та інфекцією", - написала вона в соцмережах.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе