У Білій Церкві під час пожежі врятували чоловіка

Рятувальники врятували чоловіка 1960 року народження.

Як повідомляє прес-служба ДСНС у Київській області, пожежа сталася у приватному будинку по вул. Івана Кожедуба. Повідомлення про допомогу надійшло до оперативно – диспетчерської служби Білоцерківського району об 11:04. 

На місце події було направлено два чергових караула Державних пожежно-рятувальних частин м. Біла Церква. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що горить кімната в житловому будинку та крівля на площі 100 кв.м.

"Під час розвідки стало відомо що в будинку можливо знаходиться власник житлового будинку. Рятувальниками було врятовано чоловіка 1960 року народження, який від госпіталізації відмовився." - йдеться в повідомленні. 

Повністю ліквідувати пожежу вдалося о 12:02. До гасіння вогню було залучено 12 рятувальників та 2 одиинці техніки. Наразі встановлюються причини пожежі.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе