Вбив людину: житель с. Фурси пожартував з поліцейськими

Поліція притягнула до відповідальності чоловіка за хибне повідомлення про вбивство

Вчора ввечері до поліції зателефонував невідомий чоловік та нечіткою мовою повідомив про те, що вбив людину.

Прибувши на місце події в село Фупси Білоцерківського району поліцейські з'ясували, що один з місцевих мешканців взяв телефон у знайомого під приводом термінового дзвінка та вирішив в такий спосіб розважитися.

Як повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви, за такий жарт на чоловіка винесли постанову про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП, яка передбачає стягнення штрафу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

За даними Білоцерківського відділу поліції, з початку 2020 року, поліцейські отримали 284 неправдиві виклики та винесли відповідну кількість постанов на правопорушників.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе