У Білій Церкві чоловік вкрав продукти з магазину

Поліцейські за "гарячими слідами" затримали грабіжника.

У Білій Церкві в одній з місцевих крамниць чоловік не розрахувавшись за пакет із продуктами, побіг у невідомому напрямку. Втім, продавчиня не розгубилася і кинулися наздоганяти грабіжника. В цей час неподалік їхав наряд патрульної поліції, який помітив збентежену жінку. 

Правоохоронцям вона розповіла про те, що трапилося і детально описала зловмисника. Поліцейські розпочали розшук і невдовзі на одній з вулиць побачили чоловіка, який за описом був схожий на зловмисника. Він намагався втекти, однак йому це не вдалося.

Грабіжником виявився 22-річний місцевий житель. На місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції. Також поліцейські вилучили пакет із викраденими продуктами. Загальний збиток становить 250 гривень.

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, місяць тому до суду було направлено кримінальне провадження щодо обвинувачення цього чоловіка у вчиненні крадіжки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Розпочато досудове розслідування.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе