У Білій Церкві п'яні дівчата смажили сосиски на Вічному вогні

У Білій Церкві в парку Слави молоді дівчата смажили сосиски на Вічному вогні біля центрального пам'ятника Загиблим визволителям.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомила Євгенія Василенко. 

"Ще три дні тому вшановували подвиг героїв Другої Світової війни, а вже вчора довелося спостерігати атаки молодиць-вандалок на меморіальний комплекс присвячений загиблим визволителям Білої Церкви. Дівчата, які перебували у стані алкогольного сп'яніння, на очах у десятьох дорослих людей смажили сосиски на полум’ї «вічного вогню», що в "Парку Слави"." - повідомила Євгенія. 

Перехожа зробила зауваження дівчатам і попросила їх припинити дану наругу над місцем поховання воїнів, на що у відповідь почула ненормативну лексику і погрози.

"Окремо хочу відмітити неприйнятну пасивну реакцію дорослих чоловіків і жінок, які мовчки спостерігали за цим неподобством, а якщо точніше виражатися, то адміністративним правопорушенням за статтею "наруга над могилою"." - зазначає Євгенія Василенко.

Також дівчина звернулася до поліції Білої Церкви з проханням забезпечити охорону меморіалу, включивши його у маршрут патрулювання міста.  



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе