Жительку Білої Церкви викрили на продажі наркотиків

У Білій Церкві 41-річна жінка продавала наркотики методом, так званих, закладок. Один такий «пакунок» поліцейські вилучили поблизу під’їзду багатоповерхівки. Згідно з висновком експертизи, це був метадон. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, під час обшуку в оселі жінки було вилучено 29 пакетиків та згортків, вагою 200 грамів, із кристалоподібною речовиною білого кольору. Також вилучені банківські картки та мобільні телефони, які використовувалися у наркоторгівлі. Речові докази будуть направлені на проведення відповідних експертиз.

Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 КПК України. У поліції зазначають, що в минулому ця жінка вже мала проблеми із законом за вчинення аналогічного злочину.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе