Білоцерківська школа № 15 перемогла у всеукраїнському конкурсі шкільних сайтів

  • ЗОШ 15 Біла Церква
Десятий рік поспіль Інтернет асоціацієя України за підтримки Міністерства освіти і науки України проводить всеукраїнський конкурс на кращий сайт закладу освіти. 

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської міськради, цього року Білоцерківська школа №15 перемогла у номінації “Вебсайти закладів загальної середньої освіти (міські школи)”. 

Через карантин, церемонію нагородження перенесли в онлайн. Призерам надіслали грамоти за підписом Міністра освіти і науки і Голови Правління ІнАУ, а також цінні призи. 

Так, усі заклади освіти-переможці отримали призи, які допоможуть в їх роботі: проектори, принтери, ламінатори та ін. Білоцерківська міська школа №15 за здобуте перше місце отримала необхідне забезпечення для подальшого функціонування і розвитку сайту - віртуальний сервер та домен. 

Крім того, Білоцерківська ЗОШ №15 увійшла до п’ятірки найбільш прозорих та інформаційно відкритих закладів освіти. 

Веб-сайт Білоцерківської ЗОШ №15: https://www.school15.org.ua/


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе