У Білій Церкві модернізують приймальне відділення центральної районної лікарні

В рамках Національної програми «Велике будівництво» в Білоцерківській центральній районній лікарні планують провести модернізацію та облаштувати приймальне відділення. 

Про це повідомляє прес-служба Київської облдержадміністрації.

Вчора, 11 червня в Київській облдержадміністрації відбулась нарада щодо облаштування сучасних приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я.

Зазначається, що  роботи з будівництва/реконструкції та оснащення приймальних відділень будуть виконані у лікарнях: м. Бровари, м. Вишгород, м. Тетіїв, м. Біла Церква, м.Обухів, м.Боярка, смт Іванків, м. Переяслав-Хмельницький, м.Бориспіль, м. Фастів, м. Макарів, м.Миронівка та м. Ірпінь. Усі ці медичні заклади потребують матеріально-технічного оснащення.  

Орієнтовна загальна вартість проєктів складає 687 664,772 тис. грн, в тому числі 319 143,358 тис. грн на матеріально-технічне обладнання. 

За словами заступника голови Київської обласної державної адміністрації Андрія Лісовика, наймасштабніші проєкти реконструкції заплановані у Білій Церкві, смт Бородянка та м. Ірпінь: 

«Наразі наша основна мета - привести усі приймальні відділення до одного стандартного зовнішнього вигляду та оснащити медичним обладнанням. Варто наголосити, що вже до 15 жовтня поточного року буде закінчено реконструкцію приймальних відділень по 10 об’єктах, а саме: Броварській, Бориспільській, Вишгородський, Іванківській, Макарівській, Миронівській, Обухівський, Переяслав-Хмельницькій, Тетіївській, Фастівській ЦРЛ. По 3-ох інших приймальних відділеннях в м.Біла Церква, смт Бородянка та м. Ірпінь, що є наймасштабнішими проєктами та терміном реалізації 2 роки, буде забезпечене вчасне розроблення проектно-кошторисної документації та розпочато роботи з модернізації у 2020 році», - підкреслив Андрій Лісовик.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   
 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе