Білоцерківця, який викинув з вікна п'ятирічного пасинка, взяли під варту

Сьогодні, 18 червня, Білоцерківський міськрайонний суд повідомив 38-річному білоцерківцю про підозру у замаху на умисне вбивство 5-річного хлопчика. Чоловіка взяли під варту. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київщини.

Нагадаємо, 16 червня 38-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в будинку своєї співмешканки, почав ображати жінку та погрожувати фізичною розправою над нею та її малолітніми дітьми. Хлопчика, який заважав дивитися «господарю» фільм, вітчим викинув просто у вікно квартири, розташованої на першому поверсі житлового будинку. У результаті падіння дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження та наразі перебуває у реанімації.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні закінченого замаху на умисне вбивство малолітньої дитини (ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе