Білоцерківських водіїв попереджають про «автомобілі-двійники»

  • «автомобілі-двійники»
  • «автомобілі-двійники»
У Білій Церкві на адресу жительки міста надійшло 6 адміністративних матеріалів про порушення швидкісного режиму в Києві. Хоча вона пересувається на власному позашляховику Range Rover вулицями Білої Церкви й до столиці не їздила.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції України. 

Жінка звернулася до поліції. Поліцейські розшукали ідентичний автомобіль Range Rover у Вишневому, який має той ж самий колір та аналогічний державний номерний знак, що й у заявниці. 

«За кермом перебував чоловік, який повідомив, що документів на транспортний засіб не має, а номера кузова авто не відповідали базам даних.» - зазначають у поліції.

На порушника патрульні склали адміністративні матеріали за керування транспортним засобом без документів та державного номерного знаку. Надалі цією справою займатимуться слідчі.

Читайте також:  В Білій Церкві закривають протитуберкульозний диспансер, який облуговував половину всієї Київщини (ВІДЕО).


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе