Щоденна статистика захворюваності на коронавірус у Білій Церкві

Станом на 9:00 13 липня Білій Церкві підтвердили 201 випадок інфікування коронавірусом. 
 
За останню добу у місті підтвердили 7 нових випадків захворювання на COVID-19. На домашньому лікуванні перебувають 22 хворих. Під наглядом лікарів – 197 контактних осіб. 

У неділю, 12 липня з діагнозом COVID-19, полісегментарна пневмонія помер 54 - річний житель Білої Церкви.
 
В Білоцерківській міській лікарні №3 наразі знаходяться 27 пацієнтів, з них - 19 білоцерківців, у 15-ти з них діагноз підтверджено лабораторно. За добу у відділення лікарні поступив один хворий - житель смт. Рокитне.

Крім того, як повідомив білоцерківський активість Павло Лаврусь, коронавірусна інфекція лабораторно підтвержена у двох співробітників виконавчого комітету Білоцерківської міської ради: 

"...Геннадій Анатолійович обдзвонював всіх, включаючи голів комісій та фракцій, та сказав, що всі заходи в міській раді відміняються  через те, що у двох співробітників міськвиконкому позитивний тест на COVID-19, результат який прийшов після того як всі співробітники та депутати здавали тести на минулому тижні. Тому будуть знову введені жорсткі карантинні заходи в самій будівлі, і всі масові заходи будуть відмінені, а по закону, якщо не помиляюсь, сама будівля має бути ізольована, а співробітники на самоізоляції." - зазначив активіст.   

У Київській області 3068 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них за останню добу – 42. 

 

Читайте також: У Білій Церкві попрощалися з 52-річним підполковником "Азова" Олегом Крашаницею.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе