У Луцьку невідомий взяв в заручники автобус та погрожує його підірвати (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Поліціянти ведуть перемовини із терористом, який погрожує вибухівкою.
У центрі Луцька на Театральній площі невідомий захопив автобус із заручниками. Про це повідомляє Главком

За попередньою інформацією в автобусі перебуває невідомий чоловік, який заявляє, що у нього є вибухівка. Штори автобуса закриті. Територію Театральної площі оточили спецназівці. За неперевіреною інформацією, чоловік заявляє, що в Луцьку є ще один автобус із заручниками.

Поліцейські стверджують, що це не навчання.

Станом на зараз в Луцьку перекрили центральну частину міста, зокрема Театральний майдан. ЗМІ та очевидці повідомляють, що чули постріли. Перед драмтеатром знаходиться автобус із пошкодженими вікнами. На місці працюють декілька екіпажів поліції та вибухотехніки.

Керівник поліції Волині Юрій Крошко повідомив, що чоловік захопив автобус із заручниками. Ввели оперативний план «Заручник» на території області. Наразі кількість заручників невідома та чітких вимог чоловік не висловлює. Його особу встановлюють. Наразі відомо, що у нього є зброя та вибухівка. 

Відділ комунікації ГУНП у Волинській області, зокрема повідомляє: «Сьогодні вранці надійшло повідомлення на лінію 102 про те, що у центрі Луцька чоловік захопив автобус із заручниками, при собі має вибухівку та зброю. В області введений оперативний план «Заручник». Територія центру міста перекрита задля забезпечення безпеки громадян. На місті працюють усі служби поліції».

За словами керівника поліції, чоловік опублікував у соцмережах пост з невдоволенням системою, уточнених вимог та претензій зловмисник не висуває. Поліціянти ведуть перемовини та намагаються обмежити доступ цивільних у центральну частину міста.

До мешканців та гостей міста звертаються з проханням поставитись із розумінням та заради власної безпеки не йти та не їхати у центр Луцька. 



11:40 З'явилося фото із соцмереж ймовірного терориста. 

13:00 Президент відреагував на інцидент в Луцьку. Він каже, що тримає перебіг подій під особистим контролем. На місце уже вилетів Аваков.

В СБУ повідомили, що в автобусі перебуває близько 10-20 заручників. Та у службі  багато розповісти не можуть, бо "ця людина стежить за новинами і потрібно бути дуже обережними з висловлюваннями".

За словами жителів Луцька, терорист – це переселенець, який перебував на обліку у психіатра. Також відомо, що чоловік раніше сидів у в'язниці та є автором книги "Філософія злочинця", яка описує ув'язнення її автора та його погляди на життя.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе