"Дія" розширює спектр: білоцерківці зможуть зареєструвати онлайн місце проживання дітей

  • Портал Дія
На офіційному сайті порталу «Дія» запускають нову послугу. Батьки 6,5 мільйонів дітей зможуть не виходячи з дому зареєструвати їхнє місце проживання. Планується, що через місяць сервіс стане доступний на  сайті diia.gov.ua.

Розробники сайту зазначають, що батьки зможуть онлайн зареєструвати місце проживання дитини до 14 років, або зняти її. Для цього на порталі потрібно буде заповнити заяву та сплатити адміністративний збір. Після цього місце проживання зміниться того ж дня, коли надійшли кошти, або наступного дня (крім вихідних).

Зараз для того, щоб одночасно зареєструвати нове місце проживання та зняти реєстрацію з попереднього, потрібно звертатися у ЦНАП за новим місцем проживання. Для отримання послуги онлайн буде потрібен буде лише електронний підпис одного із батьків. Якщо ж мама і тато зареєстровані за різними адресами - то підписи обох. Більше жодних документів та візитів до державних органів буде не потрібно.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе