Білоцерківський район потрапив до "жовтої" зони епідемічного зонування

  • Коронавірус в Білій Церкві
Сьогодні, 7 вересня набуває чинності оновлений поділ України на зони відповідно до епідеміологічної ситуації. 

Відповідне рішення 3 вересня ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Білоцерківський район цього тижня потрапив у «жовту» зону, місто Біла Церква залишається у «зеленій зоні». Рішення про послаблення «жовтого» рівня тепер розглядатимуть не раніше, ніж через 14 днів.

Також до «жовтої» зони віднесли: міста Бориспіль, Бровари, Буча, Васильків, Обухів та Переяслав, Баришівський, Бориспільський, Броварський, Васильківський, Згурівський, Іванківський, Кагарлицький, Макарівський, Переяслав-Хмельницький, Рокитнянський, Таращанський та Фастівський райони Київської області.

До «помаранчевої» зони на Київщині віднесли: міста Березань, Ірпінь та Фастів, Києво-Святошинський та Яготинський райони Київської області.

У «жовтій зоні» не можна відвідувати установи соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, які надають послуги кризового втручання.

Яка ситуація з COVID-19 в Білій Церкві? 

Станом на 7 вересня в Білоцерківській міській лікарні №3 перебувають 60 хворих на COVID-19, з них 31 білоцерківець. У 26-ти містян діагноз підтверджено лабораторно. 

За останню добу до міської лікарні №3 поступило троє хворих з інших міст Київщини. На кисневій підтримці перебувають 16 осіб. Одна хвора підключена до апарату ШВЛ.

На домашньому лікуванні перебуває 64 особи. Під наглядом сімейних лікарів - 201 контактна особа. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе