Мешканка Білої Церкви розповіла про колапс в лікарні через COVID-19 (ВІДЕО)

У Білій Церкві в міській лікарні №3 настільки великий приплив хворих на коронавірус, що деяких із них з більш легкою формою протікання хвороби відправляють додому.

Зокрема, мова йде навіть про тих пацієнтів, у яких діагностована двостороння пневмонія. Про це на особистій сторінці в Instagram повідомила мешканка Білої Церкви Анна Федченко. 

"Хроніки "ковідної" хворої. За цих два тижні мою маму встигли покласти в лікарню з двосторонньою пневмонією, і 14 вересня її виписали через те, що не вистачає місць в лікарні ", – розповіла дівчина.

За її словами, пульмонологічне відділення інфекційної лікарні розформували, легких пацієнтів відправили додому, а тяжких перевели в інші лікарні, щоб заповнити четвертий поверх хворими на COVID-19.

"Якщо ви ще досі не вірите, що COVID-19 є, сходіть постійте пів години під інфекційною лікарнею і подивіться, яка божевільня там коїться. А за ці дні я навчилася робити уколи, тому що, якщо почнеться в Білій Церкві те, що було в Італії в березні-місяці, я зможу бути волонтером і допомагати хворим", – звернулася Федченко до українців, котрі легковажно ставляться до пандемії.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Білій Церкві безнадійних хворих везуть помирати в лікарню №1. 

  


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе