Білоцерківська легкоатлетка Дар'я Михайлова увійшла в ТОП-10 марафону в Лондоні

Дарина Михайлова з Білої Церкви увійшла в ТОП-10 в престижному Лондонському марафоні

Дар'я Михайлова зайняла дев'яте місце в престижному Лондонському марафоні. Легкоатлетка із Білої Церкви показала кращий час у своїй кар'єрі. Вона подолала дистанцію у 42,2 кілометра за 2 години 27 хвилин 29 секунд.

Від переможниці забігу кенійки Брігід Косгей, Дар'я відстала на 8 хвилин 31 секунду. Про це Михайлова розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Це був марафон і підготовка з максимальною концентрацією, з максимальною відповідальністю. На кону: Олімпійські ігри, робота всіх, хто мені допомагав, думаю, навіть місце у збірній... адже на ЧУ України я зійшла", - написала спортсменка.

Варто зазначити, що попередній кращий результат у кар'єрі Михайлової – 2 години 28 хвилин 15 секунд. З таким часом українська легкоатлетка подолала дистанцію у жовтні 2019 року в Білій Церкві. 

Вона також встановила рекорд серед усіх українок, які брали участь у марафоні в Лондоні.

"Я відчуваю, що я подорослішала, як спортсмен. Я більш зібрана, ще більше налаштована, а найголовніше - все більше починаю відчувати перед тренуваннями і змаганнями не страх, а азарт", - написала Дарина.

Зазначимо, що Лондонський марафон входить в шістку елітних марафонів світу. Рекорд траси - 2 години 17 хвилин 01 секунда, який встановила кенійка Мері Кейтані в 2017 році.


Читайте також: Учні Білоцерківської велошколи "Промінь" стали чемпіонами України з олімпійських видів спорту.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе